Sănătate și frumusețe – L2Frenzy

Sănătate și frumusețe – un ghid practic pentru subiecte legate de sănătate și frumusețe: dietă, slăbire, sport, recreere, nutriție.

Adidas Adizero, pantofi sport și ghete pentru învingători

Adidas Adizero, pantofi sport și ghete pentru învingători


Adidas este recunoscută ca fiind o companie ce realizează poate cei mai performanți pantofi sport pentru sportivi din tenis, handbal sau baschet și, în același timp, sunt foarte apreciați și pentru ghetele de fotbal pe care le realizează, jucători ca Lionel Messi încăltând în timpul marilor meciuri ghete fabricate de către Adidas.

O serie super-performantă realizată de Adidas, atât pentru sportivi ce au nevoie de pantofi sport, dar și pentru fotbaliști cu ale lor ghete, este modelul Adidas Adizero.

În ceea ce privește modelul de gheată Adidas Adizero, primul fotbalist care s-a bucurat de superbele ghete a fost Lionel Messi, cel care a impresionat anul trecut, dar și anul acesta, si datorita ghetelor realizate de către cei de la Adidas. Ceea ce este uimitor la aceste ghete, e faptul că se pot trimite în timp real date statistice despre realizările jucătorilor, datorită implementării unui sistem electronic super-avansat. Astfel, antrenorul va ști cu siguranță cât a alergat elevul lui, va ști de câte ori a atins mingea și multe alte date statistice care sunt de ajutor pentru a analiza cât mai corect evoluția per jucător. Ceea ce trebuie menționat este faptul că dispozitivul de oferire a statisticilor trebuie achiziționat distinct de ghete, dar efortul financiar pentru echipele de fotbal care se respectă este unul foarte mic.

În ceea ce privește modelele de pantofi sport din gama Adidas Adizero, acestea au fost realizate pentru a îndeplini mai multe funcții, pentru a ajuta la un alergat mai ușor, anti-aderență pentru jucătorii de tenis de masă, pentru a transpira mai puțin pentru alergătorii de cursă lungă.

Adidas Adizero Cadence este un model din gama Adizero realizat în special pentru practicanții de atletism.  Acest model este realizat în intregime din plasă de cea mai bună calitate, cu ajutorul căreia nu se poate transpira, în plus, talpa joasă și usoră lasă piciorul să miște mai lejer, dar în același timp, absoarbe și din impactul piciorului cu suprafața de alergare. Bineînteles, trebuie menționată și greutatea acestor pantofi sport de performanță, numai 150 grame. Așadar, fie că ești un alergător de performanță sau alergi doar pentru a-ți menține forma fizică, acest model de Adidas îți sunt perfecți.

Adidas Adizero F50 Runner este un model de pantof sport pentru sportivii de performanță, mai exact, pentru atleții cu rezultate extrem de bune la competițiile sportive. Sunt extrem de apreciați și datorită unui sistem inovator cu care au fost realizați, Torsion System, care este o arcadă în partea frontală, ușoară, prin care ajută ca părțile din față și din spate ale piciorului să aibă mișcări indepedente, astfel alergarea devine mult mai ușoară. Iar tehnologia Formotion realizează o adaptare a mișcarii tălpii, astfel încât, alergatul este mai lejer și mai natural ca niciodată.

Adidas Adizero Feather este un model de pantof sport realizat special pentru tenisul de performanță. Acest model este în primul rând apreciat de tenismeni datorită faptului că pantoful este foarte ușor, iar pentru ca un meci de tenis poate dura și 5 ore, e lesne de înțeles că tenismenii au nevoie de un pantof sport care nici să nu se simtă în picioare. Partea superioară este realizată din TPU, mai exact, o retea internă de benzi  Thermo Polyuretan, în combinatie perfectă cu tehnologia Torsion care oferă stabilitate în mișcare.

Adidas Adizero este gama specială pentru sportivii de performanță. Și nu numai.

Rate this post