Sănătate și frumusețe – L2Frenzy

Sănătate și frumusețe – un ghid practic pentru subiecte legate de sănătate și frumusețe: dietă, slăbire, sport, recreere, nutriție.

Adidas Climacool, pentru sportivii de performanță și nu numai

Adidas Climacool, pentru sportivii de performanță și nu numai


Adidas Climacool este o gamă de produse pentru sportivi realizată special pentru cei care au de îndurat perioade lungi de alergare, pentru acei sportivi în care meciul se termină nu după un minut, precum cursa de 100 metri din atletism, dar, bineînțeles că și Bolt poate purta pantofi sport realizați cu tehnologia Climacool.

Adidas Climacool 2012 sunt un model ce reprezintă cu succes ideea de Climacool. Corpul pantofului este realizat din plasă de cea mai bună calitate, ce rezistă la multe sute de kilometri alergați. Este un model special pentru alergătorii pe distanțe lungi datorită faptului că sunt confecționați cu perforații mari, care lasă piciorul să respire mult mai ușor. Talpa este realizată din spumă cu elemente de plastic, astfel că flexibilitatea este una dintre caracteristicile importante ale acestui pantof sport. Fiind un pantof sport pentru alergătorii pe distanțe lungi, greutatea acestora este una scăzută.

Adidas Climacool CC1 Flex este unul dintre cele mai bine realizate modele  din gama Climacool. Este un moel de pantof sport gândit pentru alergătorii de performanță. Este realizat din material textil perforat, adică, aceea plasă de foarte bună calitate, care lasă piciorul să respire, iar transpirația nu va apărea niciodată, nici când temperaturile sunt caniculare. Talpa pentru modeul Climacool CC1 Flex este realizată din spumă, având canale care oferă o flexibilitate aparte, alergatul fiind acum mult mai ușor de realizat, alergătorii de performanță câștigând timpi importanți datorită acestor pantofi sport.

Adidas Climacool Ride este un model special realizat tot pentru alergat, în special pentru acele persoane care aleargă doar pentru a-ți menține forma fizică. Pe lângă specificul material textil cu orificii, care lasă piciorul să respire și prin care se elimină probabilitatea apariției transpirației, Adidas Climacool Ride sunt realizați cu un tip  de talpă inovator. Și anume, talpa este prevazută cu o serie de canale realizate în zig-zag care conferă o flexibilitate sporită și o lejeritate în mișcare extraordinară,  făcând ca și un amator în al alergatului să se simtă ca un profesionist. De asemenea, sunt o pereche de pantofi sport ușori, care nu vor deranja nicio clipă piciorul, nici după 10 minute de alergat și nici dupa o perioada de timp mai îndelungată.

Adidas Climacool Court sunt tipul de pantofi sport cu un design ușor elegant, dar care sunt de preferat a fi purtați in momentul în care practici un anume sport, precum tenisul de câmp sau tenis de masă, acolo unde ai nevoie de aderență în momentul în care schimbi direcția de mers.  Talpa prezinta mici canale care nu fac altceva decât să sporească aderența, iar mișcarea de schimbare a direcției să se facă în cel mai rapid mod cu putință. Iar pentru că fac parte din gama Climacool, și acești pantofi sunt confecționați din specificul material textil de tip plasă, care lasă picioarele să respire, împiedicând în același timp apariția transpirației, care poate afecta performanța sportivă.

Indiferent care din modelul din gama Climacool a celor de la Adidas vă achizitionați, cu siguranță vă veți bucura de un pantof sport bine realizat care vă va proteja piciorul și vă va facilita miscarile, alergatul devenind ceva mult mai plăcut.

Rate this post