Sănătate și frumusețe – L2Frenzy

Sănătate și frumusețe – un ghid practic pentru subiecte legate de sănătate și frumusețe: dietă, slăbire, sport, recreere, nutriție.

Adidași Nike pentru damă

Adidași Nike pentru damă


A fost o iarnă extrem de lungă, în care piciorul a fost nevoit să suporte ore întregi ghetele cu blană sau cizmele înalte care nu ofereau lejeritate în mișcare și nici nu ofereau piciorului necesarul de aer pentru a se simți confortabil. Dar de ceva timp soarele a apărut pe cer și chiar încălzește foarte bine atmosfera. Temperaturile de peste 25 de grade nu sunt răzlețe, iar de la ghete cu blană s-a trecut direct la încălțăminte de vară, precum sunt pantofii sport.

Ca orice doamnă și domnișoară care dorește să arate impecabil indiferent de momentul din zi sau de ocazie, trebuie să îți înoiești colecția de pantofi sport cu o pereche nouă. Bineînțeles că și anul acesta vei alege o pereche de adidași Nike damă. Sunt o firmă care oferă pantofi sport în modele diferite și culori diferite, pe toate gusturile și buzunarele.

Anul acesta se va purta cu siguranță adidașii Nike de damă în culori vii. Domnișoarele în special vor aprecia noua colecție de adidași Nike pentru damă în culoarea cerului, un blue extrem de plăcut, nu foarte țipător, care oferă chiar o tentă elegantă pentru cea care îi poartă. Nike Capri Lace este o colecție de adidași pentru domnișoarele sportive, care adoră hainele puțin mai largi, chiar cu tentă bărbătească, dar într-o anumită limită.

De asemenea, având în vedere că de la un timp, adidașii de tip casual câștigă tot mai mult teren și colecția Kile Pre Monreal RCR Lite va fi foarte apreciată în acest an. Sunt un model casual, extrem de plăcut, care se pot asorta atât cu o pereche de pantaloni casual, ușor mai strâmți pe picior, dar care pot fi de asemenea asortați cu o pereche de blugi sau pantaloni scurți, pentru serile în care ieși să te relaxezi cu o plimbare în oraș.

Dacă îți dorești o pereche de adidași pentru alergare, este cazul să îți îndrepți atenția spre o pereche Nike Air Pegasus. Sunt un model foarte plăcut la vedere, care nu lasă neapărat să se înțeleagă că sunt pentru alergările de seară. Dacă ești o tipă mai ieșită din comun in ceea ce privește vestimentatia, poți asorta această pereche de pantofi sport cu o pereche de blugi largi și cu un tricou în același trend. Dar, normal, Nike Air Pegasus au fost creați pentru alergare și pentru jocurile de câmp, precum tenisul.

Așadar, și anul acesta pantofii sport de la Nike pentru damă sunt în trend. Dar nu are cum să fie altfel având în vedere că modelele lor respectă cele mai importante trenduri în materie de adidași și în aclași timp oferă și un confort pe care nu toti adidașii de pe piață reușesc sa-l aducă purtătorului. În plus, Nike rămâne un brand extrem de apreciat și datorită faptului că oferă produse de calitate superioară, realizate din materiale gândite în așa fel încât să ofere confort purtătorului, dar și să reziste pentru o perioadă mai lungă de timp, ca să nu fie nevoie a fi înlocuiți în cel mai scurt timp cu o pereche nouă de pantofi sport.

Rate this post